Inspiration



Kavaj-H&M
Solglasögon-H&M
Väska-Scorett
Halsband-H&M
Linne-H&M
Jeans-Gina Tricot
Skor-Scorett

xoxo

My new beautiful bag





Från Gina Tricot 299kr

xoxo

Beställda!


Sådär ja, nu är dom på väg hem till mig! Det fick bli dessa tillslut, efter mycket tvekande fram o tillbaka haha. Blir så arg att de andra var tvungen att ha "ormskin" på remmarna och inte bara helt matta som på dessa, för jag tyckte de var finare i färgen samt att platån var klädd i skinn vilket jag tyckte var finare, men men, dessa är snygga de med, nu är de bara o hoppas de passar och att de är lika fina i verkligheten! :)

xoxo

Strawberry Shake


Mamma kom precis hem med en lyxshake till mig, fick något sug på det förut så bad henne köpa med en. Måste ju lätt vara Max bästa grej ever, så sjukt god!

xoxo

Pain in my legs

Aloha!
Kom hem för en liten stund sedan, har varit så duktig och jobbat idag, ända sedan klockan 9. Och smärtan i benen nu vill jag inte ens prata om, får alltid sjukt ont i knäna när jag stått upp länge, måste defenitivt gå och köpa mig ett par ordentliga skor, haha låter som värsta gnäll kärringen! Hade iaf en superdag med min älskling, åkte iväg o handlade in grejer från grossisten och sedan även på lunch tillsammans osv, så kul att jobba ihop! Haha så säger jag nu, får se vad man tycker om ett tag, kanske man går varandra på nerverna bara av att säga hej haha. Nej då, så blir de nog inte:)

Har ju fått lite frågor ang vad det är vi börjat jobba med osv och jag har ju inte gått in på det så djupgående vilket jag inte tänker göra nu heller då allt inte är riktigt klart. Men det är nämligen så att vi håller på o köpa en spelbutik som vi ska jobba i tillsammans osv, så just nu är vi där o provjobbar lite för att lära oss alla system oså och sedan tar vi över nån gång i april om allt går rätt till:) Så då blir de work varje dag..

Nu ska jag ta o hoppa i mysdressen o titta tv
Later



xoxo

Hello Sailor




Jag o älsklingen åkte ner och hämtade ut mitt paket från H&M förut som innehöll denna väska, den såldes ju slut i butik så då beställde jag den, och sedan kom den in i butik igen men då var den ju redan beställd så jag fick gott hämta ut den haha, onödigt med alla extra kostnader men men, fin är den!

xoxo

Voff




Klockan är redan över fem och här ligger jag och myser med chanel. Har inte gjort nånting idag bara slappat! Men nu säger klockan att jag måste göra något vettigt utav dagen så jag ska röra mig in i badrummet och ta en snabbdusch. Sedan blir det att plocka ögonbrynen och lite annat fix. Bjuder på två söta bilder på min lilla bebis alldeles nu.

xoxo

Beslutsångest



Är sååå sugen på att beställa hem ett par av dessa snygga klackar! Vet dock bara inte vilka. Tycker båda är näst intill lika fina även om det är något med de högra som jag dras till mer. Tror att de är kontrasten mellan skon och remmarna, samt att platån är klädd på dom vilket de inte är på de vänstra. Vet dock inte vad jag tycker om ormskinnsimitationen på remmarna, det är det som får mig att tveka. Sedan ser platån och klacken nästan röd/rosa ut på de vänstra och det gillas inte, men det kanske bara är ljuset?! haha ja ni ser, beslutsångest på hög nivå! Vilka tycker ni är finast?

xoxo

Spring



satt o kikade runt lite på olika hemsidor och hittade en hel del fint, speciellt bodyn från bikbok, assnygg under ett par jeansshorts. Även solbrillsen från Rayban, älskar när man bryter av en outfit lite med ett par starka bågar, dock är jag själv alltid för feg för det och kör på naturella färger som svart och brunt. Men i år ska jag absolut köpa mig både ett par röda och vita bågar.

xoxo

Fortune Cookie

Godmorgon!
sitter just nu med datorn i knät i sängen,äter frukost o spelar bra musik. Vi hoppade bion igår, kände oss alldeles för mätta och sega efter massa kinamat så vi hyrde film ist och åkte hem och mös! Och så var helt plötsligt den tråkiga söndagen tillbaka, men den blir väl vad man gör den till kanske:) ingenting planerat ännu iaf så vi får se vad som händer.

Älsklingen min lät mig inte fota inne på resturangen, det satt folk precis i bordet brevid och han tycker det är pinsamt haha, vilket jag förstår, kan ju bara tänka mig vad folk sitter och tänker när man fottar maten liksom? Hahaha, så de får bli lite bilder på våra fortune cookies som vi köpte efter maten, älskar såna där söta små saker.






Min

Milads

xoxo

18.25

Det börjar bli kväll och jag ska spendera min tillsammans med min älskling! Vi ska ut och äta och sedan även på bio som det ser ut nu. Haha för den andra gången denna vecka? Vad vi ska se är inte bestämt, tar de när vi kommer dit! Önskar er alla en fin lördagskväll iaf oavsett om ni ska partaja eller bara ta det lugnt.

Puss!


Tröttttt jag just nu

xoxo

New





Detta köpte jag på stan igår och det var även en del av kvällens outfit, vilket kanske syns på kjolen som är lika skrynklig som ett russin, missade nämligen att ta kort på den igår så fick göra det idag. Båda kommer ifrån H&M och kjolen kostade 149 kr och armbanden kostade 29kr bunten, jag tog två stycken. Till det körde jag på svarta strumpbyxor och svart topp. Älskar Nudefärgen på kjolen, kommer bli så fin i sommar till bruna ben! 

xoxo

The Perfect Base








Smashbox photofinish primer, finns att beställa och köpa på bland annat kicks.se/kicks

Sheercover foundation färg Buff, finns att beställa på sheercover.se



Detta har jag precis beställt hem! Fick ett tips om att man faktiskt kunde köpa enbart sheer covers foundation och inte hela paketet, så det skyndade jag mig och beställde hem. Alltid svårt att veta färg när man beställer via internet men de hade en ganska bra karta så man kunde se vilken nyans som passade bäst för olika hudtoner. Jag tog färgen Buff som är en medium nyans och passar de med varm hudton, sedan fanns det även nyanser för de med kallare hudton. Jag beställde även Smashbox pfotofinish Primer, har prövat en hel del olika den senaste tiden och för ett tag sedan fick jag med mig en test från kicks på denna från smashbox och jisses säger jag bara, absolut den bästa jag prövat! Har även prövat Light versionen ifrån samma märke men jag tycker inte alls den var lika bra som orginalet, så den fick det bli! Nu är det bara att vänta tills dom kommer, självklart kommer jag lämna omdöme då.

xoxo

Lördag

Tjoho!
Ligger för tillfället i sängen o segar, legat här hela förmiddagen och jag orkar inte ta mig upp!
Gårkvällen var iaf super. Vi drog till Strömpis för omväxlings skull och det var helt okej faktiskt! Så j*vla rutten musik bara vilket är ett stort minus! Älsklingen min kom och hämtade mig och sedan åkte vi hem och sov.
Som vanligt blev det en ganska stressad kväll så dessvärre blev det i princip inga bilder, så kan de va ibland!

 Dagens planer då, inte många faktiskt. Jag är sådär jobbigt dagen-efter-hungrig och har suttit hela morgonen och tjatat på Milad om olika maträtter jag vill äta idag haha. Känner för att gå ut o äta ikväll men vi får se hur vi gör, annars blir det en mysig hemmakväll med något gott tillagat by moi,vilket ofta resulterar i taccos, det enda jag är riktigt bra på! hahaha.

Nej hörni, nu väntar en behövlig dusch!
Later


xoxo

Äntligen Helg

Hej på er!
skriver ett lite halvstressat inlägg här för att uppdatera lite. Bloggen fick ligga åt sidan under gårdagen som ni kanske märkte, hade helt enkelt lite mycket att göra. Spenderade iaf största delen av dagen på stan och även marieberg, sedan kvällen och även natten hemma hos bäcker. Det blev film och massa gott att äta. Tittade på Burlesque som går på bio nu, jisses vad bra den var! alla tummar upp!

Ikväll blir det iaf utgång så nu måste jag skynda mig in i dushen och sedan börja fixa lite. Bjuder på lite bilder från gårdagen iaf,mestadels matbilder som vanligt, men det är så kul att fota det haha!:) kameran får följa med ikväll så jag hoppas kunna klicka lite bilder. Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

HUGS






Gårdagens outfit bestod av
Jacka-boomerang
Väska-någon affär i stockholm minns inte namnet
Kofta-Gammal från H&M
Jeans-Gina Tricot
Boots-Skopunkten


Mat på pizzaplaneten




fika på Marieberg




Dagens frukost

xoxo

Brrr

God morgon god morgon, hoppas ni alla sovit gott.
Det har jag gjort, förutom att jag vaknade som en isbit! Mitt rum var nämligen sjukt varmt igår kväll så jag öppnade balkongdörren lite vilket jag absolut inte borde ha gjort, jisses vad kallt det är här inne nu!
Har legat och hackat tänder hela natten men var alldeles för trött för att gå upp o stänga, så nu är det väl bara att invänta en förkylning:)
Jag ska strax ta o göra mig i ordning och sedan blir det en tripp till stan med Emelie. Ska försöka hinna med en dagens innan jag drar också, annars hörs vi när jag kommit hem!

Puss så länge



xoxo

Kvällen är räddad


xoxo

Studded Bikini









Även min nya bikini fick bli ett offer för lite nitar, men hur snygg blev den inte? haha snart sätter jag väl nitar på mig själv också, nej då skämt o sido. Men jag tycker det är riktigt kul att sitta o fixa o trixa lite. En sån här bikini är ju knappast enkel att hitta i en affär. Dessutom älskar jag kombinationen av Korall och guld, så jävla snyggt.

xoxo

20.19

Och idag har varit en sån där tråkig dag när jag absolut inte har gjort någonting. Har inte heller känt för att göra någonting över huvud taget. haha börjar låta som en pensionär typ. Något jag dock känner för att göra snart är att ta en helkväll med tjejerna, längesen jag träffade dom och ni saknas ska ni veta!:)
Har precis gjort mig i ordning iaf, eller a, ordning och ordning vet jag inte, någon typ av förbättring mot det som var innan iaf vilket bestod av pjamas, trollhår och gårdagens make, haha.

Snart kommer darlingen hit och jag ska tvinga ner honom till maxi med mig. Mitt sug efter en ben & jerrys är lite smått sjukt för tillfället, har gått och suktat efter det hela dagen haha.
Sjukt vilka nojor man kan få på något ibland, men o andra sidan, när sitter ben & jerrys fel? aldrig.

Ska slita mig från datorn nu innan ögonen blir fyrkantiga.
Hoppas ni får en fin kväll!



xoxo

Hårig eller inte hårig, det är frågan


Drew Barrymore


Beyonce


Mo'Nique


Juliette Lewis


Julia Roberts


Tyra Banks

För mig är svaret ganska enkelt-inte hårig! Men, jag vet att det finns många som tycker motsatsen. Visst, det är helt mänskligt,alla har hår. Sen har vi kvinnor genom att raka/vaxa oss osv skapat en egen image av hur en kvinna ska se ut, dvs-hårfri. Därav hysterin ang bilderna som jag hittade i en artikel på improveme.se
Dock behöver det inte gå till överdrift, armhålorna tycker jag är en självklarhet att de ska vara hårfria, sen kan man väl kanske glömma bort att raka sig men vafan, inte på röda mattan? Dock tycker jag inte man behöver stirra in sig på tjejer/kvinnor med mycket mörkt hår på armarna,rygg osv,för oftast har dom precis lika mycket hår som någon med ljust hår på kroppen bara att det håret inte syns lika tydligt.
Men, som sagt, jag själv tycker det är lite motbjudande. Men jag respekterar som sagt att alla tycker olika.
Vad tycker ni? Hårig eller inte? vad är acceptabelt?

xoxo

23 februari

Hjälp vilken lång sovmorgon det blev för min del! haha det var inte meningen, vaknade typ, nyss?
Skönt var det iaf, nu är jag riktigt utvilad:)

Solen skiner även idag, och när man sitter inomhus och tittar ut kan man inte låta bli att bli sugen på en lång promenad. Sen när man väl stoppat ut en fot i kylan vill man snabbt dra sig tillbaka in igen, åhh vill ha vår nu! Känns som jag tjatat en hel del om det nu men f*n vad trött jag är på vintern alltså. Tänk när man kan dra på sig skinnjackan och solbrillsen och sätta sig på en uteservering och INTE frysa, hur härligt?
Nog det som är det tråkigaste med vintern, känns som det inte är någon ide att ens försöka sig på en snygg outfit eftersom man ändå måste täcka den med en stor vinterjacka och boots/uggs till. 

Nog om tjat ang våren, den kommer väl när den kommer, vilket säkert blir i maj någongång:(

Dagens planer är iaf inte många, har ingenting planerat faktiskt, men jag håller er uppdaterade:)
Nu ska jag försöka dra mig från min apsköna säng och göra mig ordning.
Hörs senare, puss.


Jag o mina fina vän Bella en aprildag förra året, då minsann var det vår, hoppas på det detta år med!



 
 

xoxo

Fråga till er läsare

Körde en liknande grej för något år sedan, men eftersom det var så pass länge sedan så gör jag det igen.

Den enda nackdelen med att ha en blogg är ju som sagt att man aldrig riktigt får veta vilka som läser den, får ju massa  fina kommentarer av er och ser att många kikar in varje dag, skulle vara så kul att veta vilka ni är också! Eftersom ni som läser min blogg dagligen "känner" mig lite:)

Så, för dom som vill, skulle jag bli jätteglad om ni svarade på dessa frågor via en kommentar.
Jag kommer inte publicera svaren då jag förstår om vissa inte vill det.
Har ni själv bloggar så skriv gärna med eran adress så kan jag gå in o kika!

1. Vad heter du?
2. Vad gillar du/gillar inte med min blogg?
3. Hur länge har du följt min blogg?
4. Vad skulle du vilja läsa mer om / vad vill du att jag ska uppdatera om?
5.Hur hittade du min blogg?

tusen tack till er som svarar, ser det lite som en hjälp till att förbättra bloggen också då min inspiration vissa dagar inte är på topp. Som jag sagt tidigare har jag min blogg för min egen skull först och främst men jag tycker det är jättekul att kunna inspirera andra och hjälpa till med saker ni undrar,därav frågorna.

Puss på er!



xoxo

Big Brother

Kikar in här i pausen, ligger o kikar på Big brother, hur nice är det inte att programmet satt igång igen?
Så himla roligt att sitta o titta på andra människors misstag, eftersom det mest är det som görs där inne.
Men är lite besviken på årets deltagare, alla är ju lite halvtråkiga,men det kanske bara är nu till en början.
Det är ju dock kul att det är en "transa" med i huset. Hon/han satt precis och sa att hon ville berätta för dom andra att hon föddes som kille, elak som jag är tycker jag det skulle vara kul om någon av dom desperata killarna i huset fick sig en trevlig natt med henne och fick veta sanningen när programmet är slut, hahaha.

Nej nu börjar det igen, hörs sen

xoxo

Tattoo



Jag har sjukt länge velat göra en tatuering på revbenen, en text.
Det svåra med text är ju bara att man ska göra något man inte kan ångra.
Som den jag har i nacken - Carpe Diem, gjorde den för ett par år sedan och då var det inte många som hade den. Nu har ALLA den och dessutom sitter meningen på varenda möbel eller heminredning som finns, vilket har gjort den otroligt tjatig, det är synd men det är ju trots allt en fin mening.

Nu har jag iaf hittat en text som känns rätt, har letat otroligt länge och velat fram och tillbaka och man måste ju som sagt tänka på att den ska sitta där hela livet.
Så nu tror jag iaf att jag ska ta o göra den så den har läkt klart tills sommaren! Måste bara få en liiiten gnutta mer mod i mig haha, har hört att revbenen är det stället på kroppen som gör ondast också?

jaja, we'll see about that. Otroligt snyggt är det iaf.

xoxo

Right through me

xoxo

Fråga

Fråga - Hejsan, en liten fråga, hur får du din rubrik i inlägget att vara i mitten ? och inte längst åt vänster ? :) tacksam för svar :)

Svar - Hej! Du går in på design, och sedan på redigera stilmall. Där letar du fram stycket som heter Entry headers, sedan klistrar du in text-align: center;  längst ner. Du kanske redan har en rad där det står text-align fast sedan kanske det står left eller right (höger/vänster), antagligen har du att det står såhär eftersom du skrev att texten hamnar åt vänster - text-align: left;.
Det är det du ska ändra till center.
För att förklara lättare printade jag min stilmall så du kan se var du ska klistra in det!



Har ni liknande frågor är det bara att fråga på, jag är absolut inget proffs men har ganska bra koll iaf. Så jag hjälper gärna till så gott jag kan:)

xoxo

Jobb jobb jobb

Hallå där!
kom alldeles precis hem, har varit och jobbat med älsklingen sedan klockan 7 (!) imorse, så nu är jag minst sagt trött, speciellt i fötterna. Måste få dit ett par ordentliga skor så kanske det blir bättre.

Igår var vi iaf som sagt på bio, vi tittade på meet the parents little fockers, den var okej. Inte mer.
Hade förväntat mig en riktig komedifilm med sjukt mycket skratt men det var de inte, så, varken bra eller dålig. Helt duglig:)


Tänkte ta o äta något nu och sedan ta en powernap.
Sen MÅSTE jag dra med mig Milad och lämna filmerna vi hyrde och som skulle vara tillbaka lämnade i fredags, hej förseningsavgift? hahaha
Får se om vi ska upp tidigt imorgon igen eller inte annars ska jag försöka få med någon ny film till kvällen som vi kan mysa med.

Hörs sen,puss




xoxo

Bio

Nu åker jag o älsklingen iväg på bio, vi har inte bestämt vilken film så vi får se vad det blir.
Innan det ska vi förbi kyrkogården och tända ljus.

Sedan blir det att hoppa i säng så fort vi kommer hem för i morgon är det som sagt tidig morgon som gäller.
Hoppas ni alla får en fin kväll så hörs vi igen under morgondagen
Kramkram


Just nu

xoxo

Dagens







Idag har jag på mig min fina Ramones t-shirt från H&M (killavdelningen)
Svart kofta från H&M , jeans från Gina och ring från turkiet.

xoxo

Student 2011

Och börjar inlägget med att säga- jag vill också!
Allt fixande innan och alla förberedelser, hur kul var det inte? För att inte tala om själva dagen i sig.
Dock minns jag det största problemet, klänningen.
Förra året minns jag att det faktiskt knappt fanns några snygga klänningar som passade till studenten.
Jag beställde hem, köpte i affär,prövade fram och tillbaka och bestämde mig, ändrade mig och tillslut bestämde  jag mig haha..

I år har jag dock sett en hel del fina klänningar både i affär och på olika hemsidor, och varje gång tänker jag- varför fanns inte den förra året? haha.
Det enklaste är ju självklart att köpa sin klänning i affär, då kan man pröva direkt osv. Men hittar man ingen man gillar är ju alla internet sidor en bra lösning. Satt o kikade lite på en av mina favvo sidor Asos.com och hittade lite klänningar för olika smaker.



Min favorit är helt klart den vita spetsdrömmen längst ner till vänster





xoxo

21.02.11

Hej på er! Hoppas allt är bra!
Har vandrat omkring här hemma hela förmiddan i morgonrocken och en bulle mitt på huvudet, bara tagit det lugnt helt enkelt. Skön start på dagen!
Skulle ju egentligen ha åkt till älsklingen som är på jobbet och vart med där lite, men nej, det tog emot att gå upp tidigt idag också och han skulle inte bli kvar länge så det känns lite onödigt att åka dit nu.
Får pallra mig upp i morgon bitti i stället och då SKA jag gå upp om jag så ska rycka mig själv i håret, haha, att det ska vara så svårt att ta sig upp. Måste nog ta o lägga oss lite tidigare, tror det är det som är problemet.
Iaf, nog om det. Inga direkta planer inför dagen. Ska åka till morfars grav sen och tända ljus iaf, sedan får vi se vad som händer under kvällen.

Ni får ha en fin dag så länge iaf så hörs vi sen

xoxo

2 år av saknad

Precis som förra året så är dagens första inlägg tillägnat min älskade morfar som gick bort den 21:a februari 2009.


Kan inte riktigt förstå att två år redan gått. Två år av saknad. En enorm saknad.
Det har tagit lång tid att inse att du faktiskt är borta. Eller så kanske det bara har varit jag som velat blunda för sanningen. Du kommer inte tillbaka, inte till detta liv i alla fall. Men jag vet att du är på en bättre plats. Där smärta inte finns, ej heller gråt eller sorg. Bara glädje. Där kommer vi mötas igen.

Jag vet att du ser mig, att du hör mig när jag pratar med dig.
Jag vet att du ser mig när jag gråter, men också att du är med mig när jag ler.
Jag vet att du känner min smärta, när jag står vid din grav.
Jag vet att du ser mig just nu, i skrivandes stund och med tårar som rinner nedför min kind.
Jag önskar bara jag kunde se dig med.

Jag drömmer om dig ofta, och jag vet att det är då du hälsar på.
Att allt du säger till mig i min dröm, är saker du viskar i mitt öra när jag sover. 
Det är dom drömmarna som får mig att minnas ditt ansikte, och din röst.

Jag skulle kunna skriva i evigheter. Finns så mycket kärlek, så mycket saknad.

Forsätt vila i frid morfar. Vi ses igen♥



Jag och min fina morfar

xoxo

Solsidan



Nu-solsidan
Hur bra är det inte? sjukt hur dom fångat upp alla såna där småsaker som är så typiskt svenskar.
Roligt är det iaf! så nu blir det popcorn och mys med mamma i soffan!

xoxo

Eyelash extension



Måste faktiskt erkänna att jag varit sugen på att testa på en ögonfrans förlängning ett bra tag nu!
Inte för att jag har super korta fransar eller så utan bara för att det ser så otroligt fräscht ut.
Vet inte riktigt vad som stoppat mig, kanske tanken på att man ska tappa sina egna fransar? haha jag vet inte.

Riktigt snyggt resultat blir det iaf om man jämför med vanliga lösögonfransar osv. Ser verkligen äkta ut.
Synd att de inte håller så länge bara, 4-6 veckor har jag läst nånstans? Vilket känns lite halvonödigt.
Men, för något speciellt tillfälle (fest,bröllop,bal osv) är det ju helt klart värt!

Vet inte riktigt vart man kan göra en fransförlängning i örebro men annars finns det ju många kliniker i stockholm som gör!

Har ju inget speciellt planerat som jag vill vara extra fin för men det skulle ju vara kul att testa på bara för att se hur de ser ut! Kan ju knappast bli sämre än innan:)

xoxo

My absolute Favourite







Urkassa bilder jag vet, men här har ni iaf mitt absoluta favoritplagg, min skinnjacka! Köpte den förra våren (?) om jag inte minns fel, på H&M. Mitt absolut bästa köp i klädväg! Dom fick endast in den en gång och i en färg vilket är synd! Skulle jag se en likadan skulle jag säkert köpa på mig en till ifall denna skulle gå sönder nån gång.

Har för mig att priset låg på 399 spänn, som hittat. Älskar allt med den, den "skrynkliga" känslan, de korta ärmarna, dragkedjorna på ärmarna och ja, allt. Det jag är på jakt efter nu är en brun skinnjacka, inte chokladbrun utan tan färgad helt enkelt. Skulle dö för en i samma modell som min svarta men det verkar omöjligt! Hittade en på H&M här om dagen som faktiskt påminde lite om den jag har, dock hade den en tyg mudd längst ner på kanten, inte världens grej men jag är lite halvt allergisk mot det haha. Men vi får se hur jag gör, den satt snyggt och färgen var precis som jag vill ha den så den kanske får följa med hem nästa gång jag är på stan iaf, we´ll see.

Har ni sett någon i samma modell som min fast tan färgad så får ni gärna dela med er om vart de finns!:)
Kramkram

xoxo

Sheer Cover

Som alla säkert redan vet så använder jag ID bare minerals smink, och jag är supernöjd med det, absolut det bästa jag prövat! Dock är jag en sån som älskar att testa på nya saker så jag har länge funderat på att beställa hem en sheer cover foundation, bara för att testa. Har hört sjukt mycket bra om den och många tycker till och med att den är bättre än ID. Vet inte om jag vågar tro på det men om så är fallet är det ju grymt. Skulle iaf vilja testa på den men på deras hemsida verkar det bara finnas stora paket med massa andra saker också som känns lite onödigt om det visar sig vara sämre än det jag redan har. Så vi får se hur jag gör, någon utav er läsare som testat? vad tyckte ni isf?

xoxo

Söndag

Hej på er!
Idag mår jag bättre, skönt!
Vaknade upp i älsklingens famn för ett tag sedan och nu sitter jag o funderar på vad jag ska ta o hitta på idag.
Söndagar är nog den absolut tråkigaste dagen som finns, det mesta är stängt eller så stänger det innan man vaknat, allt är stendött och det är bara allmänt tråkigt.
Känner för bio senare ikväll så vi får väl se om jag lyckas dra med mig pojkvännen, går ju faktiskt en hel del bra filmer på bio nu så vi får se. Annars är det inte mycket som händer faktiskt, lite tom på inspiration.

Magen kurrar också så jag ska röra mig neråt och ta mig något att äta.
Later

xoxo

Trött

Hallå där
En trött Emma som skriver för tillfället. Har haft fullt upp hela dagen därav den sega uppdateringen, mår bajs också, både ont i magen o grov huvudvärk så känner att jag bara vill krypa ner under täcket och sova, haha inspirerande inlägg?

Dagen började iaf med att stiga upp klockan 07.00(!) i morse, och åka iväg o jobba. Vi blev kvar till 5 tiden nångång men roligt var det iaf! Somnade sent igår kväll också så det kan ju bero på det att man är sliten idag. Sen har jag ju varit "arbetslös" i ett par veckor nu så man har blivit bortskämd med sovmornar!
Men det blir nog kalasbra när allt är klart!

Dum som jag var så tvingade jag upp mig själv på löpbandet i en halvtimme och det kändes faktiskt bättre när jag väl stod på det, när jag sen klev av blev allt dock hundra gånger sämre än innan så efter en iskall dush ligger jag lite halvt utslagen här på sängen. Ska strax ner o äta mat, mamma står o lagar kyckling och det luktar sjukt gott i hela huset, och jag e utsvulten!

Får väl se om det blir något mer inlägg under kvällen annars hörs vi igen imorgon och så hoppas jag att jag mår bättre då! Pussokram


xoxo

Todays



Skulle ju ta en dagens idag hade jag tänkt men i brist på tid hann jag inte. så det får duga med denna ursämsta webcam bild, där ser ni en liten del iaf:)
Svart linne från Gina, Leopardblus från Gina, jeans från Nudie och till det körde jag på mina bruna boots från Skopunkten och den bruna väskan med nitar jag visade bild på igår.

xoxo

Home

Det blev en lååång dag på stan! Mysigt som alltid. kikade runt i massa affärer och hittade "tyvärr" massor som jag ville ha! varför är det alltid så när man inte är ute för att shoppa? sen när man väl åker ut för att leta lite nya plagg då hittar man inte ett skit. Nog om det, det blev (som vanligt) mat på Levis, deras sallader är ju to die for, sedan blev det fika på espresso house. Just nu ligger jag parkerad i sängen och värmer fötterna under täcket, jisses vad kallt det är ute! Inge trevligt alls faktiskt. Senare kommer hjärtat hit, vi ska åka och lämna tillbaka lite filmer som vi hyrde här om dagen men som vi inte tittat på ännu, haha onödigt eller vad.
Imorgon ska jag faktiskt upp och jobba! Sa ju att vi hade en kul grej på g så imorgon ska jag upp tidigt och "provjobba" för att lära mig lite osv, går inte in på det för mycket förns allt är helt klart,då berättar jag mer, men kul ska det bli iaf!

Lite matbilder från dagen i vanlig ordning



xoxo

City time

God mogon god mogon
Hoppas ni sovit gott! Det har jag.
Om ett tag ska jag upp till stan o träffa min fina vän Emily som jag inte sett på evigheter känns det som! Vi ska kika lite i affärer och troligtvis äta något. Någon shopping får det inte bli för min del, ekonomin är inte på topp just nu så det får bli window shopping för mig, hahaha.

Först väntar en dush och sedan ska jag försöka klicka en dagens åt er.
hörs om en stund, pusspusspuss



Jag o Emily en svinkall dag för någon månad sedan.

xoxo

I Am Legend



Jag o älskling ligger just nu o tittar på I am legend som går på kanal 6, eller ja, det är mestadels han som tittar, jag sitter o kikar lite på datorn och tittar till när det händer något spännande, man har ju sett den sisådär 5 gånger haha. Men grymt bra är den iaf. Så fort det blir lite spännande och jag spärrar in ögonen i tvn så skrämmer milad mig alltid på ett eller annat sätt o varje gång hoppar jag högt, och varje gång tycker han att det är lika kul haha. Ville iaf bara kika in o önska er en fin kväll , blir nog ingen mer dator sen för imorgon ska vi upp tidigt och fixa lite saker. 
Godnatt!
♥ 

xoxo

Gina T






Dessa två ska jag springa o köpa så fort jag får pengar, åtminstonde den första. Marinblå/vin randig med tan-färgade axel lappar. Skitsnygg till ett par blå jeans bara sådär enkelt. Den andra gillas också men måste se den live först, hade tyckt det var finare om lapparna på armbågarna hade varit i svart skinn istället men men, man kan inte få allt:)

xoxo

Dinner time


Min underbaraste var precis här o lämnade mat som han hade köpt åt mig, en mumsig grillad kyckling baguette med sallad. Tack darling!♥

xoxo

Bilder som väcker minnen

Satt alldeles nyss och bläddrade igenom lite olika mappar på datorn. Fastnade vid våran Turkiet mapp från i somras, längtar tillbaka! Varje bild väcker ett speciellt minne som bara vi två vet om, sjukt hur en bild kan påminna om en hel händelse/stund.

En utav bilderna som iaf får mig att skratta är den när vi håller våra händer i form av ett hjärta, och sedan är det ett fallskärmspar i mitten, hahaha. Det var nämligen så att året innan, när vi också var i turkiet, så åkte vi just denna typ av fallskärm (efter båt ni vet) och min syster som var med skulle ta kort på oss. När vi sedan var klara fick vi se att hon hade tagit kort på fel par! hahaha, och eftersom jag bajsade på mig första gången vi åkte så vägrade jag göra det igen detta år. Så en dag när vi låg och solade på stranden fick vi se ett par som åkte, så vi formade våra händer som ett hjärta och milad kom med iden att vi kunde säga till folk att det var vi som var där uppe i luften och att dom hade lyckats klistra in våra händer i bilden också,eftersom vi inte hade några bilder på oss från året innan. hahaha sötnos!























xoxo

Old becomes New













Visst blev det fint? Är supernöjd! Eftersom jag hade så mycket nitar över så fixade jag även till en annan väska  (den nedre) med en nitkant. Nu piffar de upp vilken tråkig outfit som helst! Ett bra tips om ni har någon gammal väska / plagg som ser lite sådär halvtråkigt ut. Nitar kan ju aldrig bli fult och dessutom kan man ju sätta dem i olika personliga mönster så att man blir helt ensam om sin väska/plagg. Nitar finns att köpa i sjukt många olika storlekar modeller och färger på nästan alla hobbyaffärer. Dock ska man nog försöka dela upp tiden lite och inte sitta och kämpa för att bli klar under en kväll,då mår inte fingrarna bra dagen efter kan jag lova. Men det var det värt! 

xoxo

17 februari

Hallå där
Hur mår ni? jag är trööött. Varför vet jag inte, sov länge idag.
Solen skiner ute, hur härligt? längtar bara mer o mer tills snön ska försvinna o gräset ska titta fram.
Ska ligga o sträcka lite på mig i sängen o sedan ska jag ta mig en dush o göra mig ordning, dagens planer är none, får se vad som händer, kanske bara blir en slapp hemma dag:)

Satt o krigade hela kvällen igår med väskan jag gav er en sneakpeak på, så nu är den äntligen klar, ska lägga up bilder senare:)

Later



xoxo

Pysslar

Sitter o fixar o trixar lite med min väska. Är helt kär i en väska som Emelie har som är fullproppad med nitar och jag lånar den flitigt, dock är den köpt i kreta annars hade jag köpt en likadan själv! men då jag inte sett någon liknande att köpa i affär så tänkte jag pimpa till en väska jag hade hemma och som jag gillar, visar er hur resultatet blir när den är klar!



xoxo

Pics







Eftersom de flesta bilderna från helgen togs med Emelies kamera har jag inte kunnat lagt upp några, men nu har jag fått dem så här bjuder jag på tre bilder som vi klickade med hjälp av självutlösaren strax innan vi skulle dra:)

xoxo

Onsdag

Hallå där
Har haft fullt upp idag, vaknade tidigt imorse och har sedan dess varit ute med pojkvännen och fixat en massa ärenden, har en kul grej på g men berättar mer när det är klart:) Åkte ut till marieberg också och tog en fika, mysigt som alltid.

Kom alldeles precis hem iaf, så ska ta o kila ner o ta mig något att äta och sedan lägga mig i ett bad tänkte jag.
Ha de fint så länge
Puss




xoxo

Summer



Är kär i den flerfärgade korsett-toppen, dock har jag kikat på den i affären och tycker den är något kort i magen, synd! Iofs kan man ju matcha den med ett par jeans som är högre i midjan, ungefär som på bilden.
 Den sjukt snygga mocka väskan får också gärna bli min.

xoxo

18.30

Om en stund kommer min pojkvän hit och tillbringar kvällen med mig, vi ska bara vara hemma o ta det lugnt, kolla film osv, det vi är bäst på helt enkelt:)
Så detta får nog bli dagens sista inlägg och så hörs vi igen imorgon.

Önskar er alla en fin kväll



Min guldiga tröja som jag har på mig idag kommer ifrån Gina Tricot

xoxo

Shadow





Måste bara tipsa er om världens bästa ögonskugga (enligt mig iaf)
Den kommer ifrån too faced och jag köpte den för ett par månader sen och sedan dess är den min absoluta favorit. Använder den både till vardags och till fest, det är alltså en palett inuti med många olika skuggor så jag brukar mixa ljusa och mörka som ni kan se på bilden. Finns att köpa på bland annat Nelly.se och kostar runt 350 kr

xoxo

Light Coral





Har ju helt missat att visa er min bikini som kom för någon vecka sedan, från H&M.
Ljus korall färgad är den, hur snyggt till solbränd hud?:)
dom andra bikinisarna jag beställade kommer inte förns i mitten på april, deras leveranstider är ju som dom är, men iofs är det ju ingen panik, badsäsongen verkar vara lååååångt borta.

xoxo

H&M




Här är Min nya jumpsuit från H&M, ser just nu ut som ett russin ungefär hehe. Passade perfekt och kommer bli så fin i sommar med ett par gladiatior sandaler och pilotglasögon,lite safari feelings:)

xoxo

13.55



xoxo

Beautiful morning

Hej på er!
Hur mår ni? lika bra som mig hoppas jag:)
Vaknade upp tidigare idag i min favorit famn, bättre start på dagen finns ju inte.
Sedan har jag bara tagit det lugnt faktiskt. Hur var eran alla hjärtans dag föressten?
Min var super. Fick stora fina rosor av älsklingen och vi hade först tänkt att gå på bio osv men bestämde oss sedan för att bara ta de lugnt. Så vi gick ut och åt iaf, och sedan åkte vi o hyrde film o köpte med oss massa gott hem o hade myskväll. 
vi tittade på the book of eli, inte riktigt min typ av film men ibland får man offra sig för dom man tycker om, precis som han gör när han ligger o tittar på alla mina "tråkiga" serier som jag bara måste se hehe:)
Har så sjukt ont i nacken också, vet inte om jag sovit galet, massage nästa? yes please.

Nej, nu ska jag göra ett ryck här o försöka fixa ordning lite, att sitta o dega såhär funkar inte, hur gärna jag än skulle vilja det:) Hörs senare, Kram!






xoxo

Poem

Aw, fick denna fina dikt skickad till mig för en stund sedan av min pojkvän som hade skrivit den helt själv.
 hur söt? Tack hjärtat♥



Klockan börjar närma sig ett viktigt klockslag
Där två blir en med ökade hjärtslag
Fjärilar som aldrig förr flyger runt i kroppen och gör en svag.
Dikter, blommor, ljus och choklad, som extraknäck för att göra en perfekt dag.
Sida vid sida kollar vi på en solnedgång
som lyfter oss från backen och ökar våra andetag.
Svävande i luften och allt som heter tid försvann
Tackar Gud för ängeln som jag fann
Tror jag drömmer, blundar mina ögon sen öppnar dom och hon är kvar i min famn
Detta är bättre än en dröm för kärleksagan är sann.
Får en vinnarkänsla som får mig att känna att ingen kan skilja oss från varann
Och detta min vackra är en bra början på en alla hjärtans dag.




xoxo

Alla ♥ Dag

"glad" alla hjärtans dag får jag väl säga, om man nu säger så? haha.
Vaknade upp förut av att solen sken in i rummet, härligt! nu är de bara att hoppas på lite plus grader så har vi ju snart en riktig vår!
Vet inte riktigt vad som kommer ske denna dag, har inga direkta planer så vi får väl se vad vi hittar på.
Fick hem ett paket från H&M förut också innehållande min shortsdress som jag gillade starkt! visar er senare.
Ska ta och börja fixa lite nu men ska försöka hinna kika in lite mer under dagen!

Iaf så önskar jag er alla en fin alla ♥ dag och hoppas ni firar den med någon/några ni tycker om!

Bjuder på lite bilder på en trött Chanel i morse








My precious

xoxo

13e februari

Ja vad kan jag säga, jag mår som jag förtjänar efter gårdagen, piss med andra ord, men de var de värt, som alltid haha.
Kvällen började riktigt nice, vi satt hemma hos mig jag nathalie o emelie o drack lite o snacka massa skit samtidigt som vi fixade oss osv, senare drog vi vidare till frimis där kvällen gick upp o ner, haha, blev kanske inte riktigt som planerat men den slutade lyckat ändå!
Har knappt sovit en minut inatt, har frusit så sjukt mycket, förstår inte varför jag alltid blir frusen när jag har druckit. skumt.

Iaf, just nu ligger jag o degar i sängen o känner att jag måste ta mig ett ryck o sätta igång o städa, i morse när jag vaknade blev jag mer illamående än vad jag redan var när jag fick se hur det såg ut! Grejer precis över hela golvet, som man förövrigt inte ens ser en skymt av.

Men, först av allt blir den en lååååång dusch.
Hörs senare ♥



Bild från gårdagen på mig o fina nathalie


xoxo

Lördag

Hellu
Har tillbringat förmiddagen på stan och just nu har vi landat hemma hos bäcker, ska rulla hem till mig om en liten stund o senare blir det utgång för våran del så ville bara kika in o önska er alla en fin kväll!

Hugs

xoxo

Make up Store



Köpte en ny läpp penna igår ifrån Make up store, har ju redan en sen tidigare som heter "something borrowed" men jag har mer o mer börjat känna att den är något för mörk och något för röd för mina läppar, så denna gång fick det bli "nude beauty" som passade mina läppar mycket bättre!
Som sagt från Make up store 135kr

xoxo

Chains & Glasses


Solglasögon 79kr
Senilkedjor 49kr styck
Från Gina T

xoxo

For Sale











Eftersom att balen närmar sig för många så passar jag på att slänga upp en liten "annons" här i bloggen.
Säljer min otroligt fina balklänning, endast använd en gång så den är i jättefint skick. Alla stenar/pärlor på
 plats. Klänningen är i storlek 38, passar även en 36. Den är figursydd så den passar dig som är 165-175 lång, beroende på vad du har för typ av skor, självklart kan du även vara kortare men det finns då risk att den måste sys upp!
Färgen stämmer bäst med de första bilderna, den är alltså i mörk lila färg, grekisk modell med stora stenar på bysten samt pärlor mellan varje sten. Dragkedja baktill.
Vill ha 1500 för den eller högstbjudande, skicka ett mail till mig om du är intresserad på [email protected]

xoxo

Bik Bok





Dessa två fick jag med mig hem från bikbok igår, 149kr styck kostade dom, den vita med marinblått tryck kommer bli supersnygg till ett par blåa stuprör och converse . Den svarta var helt slutsåld men som tur var hade den gulliga tjejen i kassan hängt undan två stycken åt sig själv så hon sa att jag kunde få ta ena. Ibland har man tur:)

xoxo

Fredag

Godmorgon Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er, var ett par dagar sedan jag kikade in här.
Vaknade alldeles precis upp ifrån nattens "sömn" , blev inte mycket utav det, låg mest och vände och vred på mig och tankarna tog mig iväg till andra platser så någon gång i morse somnade jag, lagomt trött nu.
Gårdagen spenderades iaf med Emelie, först på stan och sedan ut mot marieberg. Blev lite småshopping samt mat på Hellas, som vanligt kanske jag ska börja säga haha, har ätit där lite för ofta den senaste tiden, men hur gott är det inte?
Iaf, livet står ganska stilla just för tillfället, inte mycket som händer alls, förhoppningsvis blir det ändring på det snart. Nu ska jag ta o kila ner o ta mig en rejäl frukost, vilket jag inte kan minnas när jag senast gjorde? haha, not good.

Later


Gårdagens mumsiga mat (snodde bäckers bild då min kamera glömdes hemma)

xoxo

Im out

Nu sticker jag iväg till Bellis, hoppas ni alla får en fin kväll!

Hugs


En trött jag precis nu, min mysiga kofta är ny och kommer från H&M

xoxo

Helgen

Hej på er!
Hoppas ni har haft en trevlig helg! Min har varit U n d e r b a r!
I fredags blev det spontan utgång med tjejerna till frimis, hur kul som helst. Och igår kände vi att vi var uttråkade så det fick bli ännu en utgång, även då till frimis, och vilken kväll det blev, länge sen jag hade så kul!
Dessvärre knäpptes inga bilder vilket var lite synd, men men vi hade fullt upp med annat.
Idag mår man som man förtjänar men det är det värt:)

Snart kommer väl min kebabtallrik o ringer på dörren, haha, ja man får äta tjockismat dagen efter:)
Sen ska jag ta o lägga mig i ett bad, ikväll blir det troligtvis hem till Bella för myskväll!

See u later


Gårdagens (blunda för röran i bakgrunden)
Linnet är egentligen en klänning som jag stoppade in i kjolen, från Asos.com
Skinnkjol från H&M
Till det blev det lite blandade smycken,strumpbyxor och heels.

xoxo

Tonight

Klockan börjar bli kvällen och om en stund kommer Emelie hit o tillbringar kvällen/natten med mig, blir väl någon bra film samt en tripp ner till maxi kan jag tro:)
Lite halvseg sådär o slut på inspiration så vi får väl se om kvällen erbjuder på något skoj annars blir nog detta det sista inlägget för dagen.

Hoppas ni alla får en fin kväll iaf!
HUGS


Right now




xoxo

Sommarkänslor


2 nya favvisar från bikbok , 99kr styck


vita tygskor till våren från H&M 99kr och nya solisar från H&M 49kr

xoxo

Flowerpower

Igår fyllde min älskade pappa år, så vi hade lite kalas här hemma bara, ska fira han ordentligt på söndag då släkten kommer osv, tänkte fixa en blombukett på jobbet men hur kul tycker man som kille att det är att få blommor?
Så jag fick improvisera lite o blanda in hans största intresse (att fiska)
så det blev en fishflower haha, cute va?
jätteglad blev han iaf, grattis igen papi♥



Passade även på att äta årets första semla, hur gott är det inte?




xoxo

3 februari

Hallå där
jisses vad det blåser ute! Men solen skiner så det känns bra iaf, kanske våren äntligen är på g?
Hoppas allt är bra med er, själv mår jag prima ballerina, igår spenderade jag dagen på city o sprang runt o kikade i affärer, fick även med mig lite små saker hem (visar er senare) sedan tillbringade jag kvällen hemma hos zena vilket blev ett perfekt avslut på dagen, fick även mina bryn plockade av henne , yey äntligen! haha.
För tillfället sitter jag o väntar på Bella som kommer förbi om en stund, men först blir det en lång och behövlig dusch. Later



Vi tidigt i höstas i en bagagelucka(?), btw så saknar jag mitt ljusa hår redan så det blir defenitivt en blekning till våren!

xoxo

Grenade

I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same


Bruno Mars-Grenade, hur bra?

xoxo

Tisdag

Dåligt med inlägg idag, har jobbat hela dagen så det beror på det, har ju egentligen slutat men fick hoppa in extra idag vilket jag egentligen absolut inte orkade. Så nu ligger jag här helt död i sängen, känns som jag sov typ 30 minuter inatt, somnade sent och vaknade varannan timme av skumma drömmar, så tror det får bli en tidig kväll idag om jag ska kunna vakna upp och vara mig själv imorgon igen , just nu är jag bara irriterad o allmänt pissed off på allt.

Nej hörni, ni får som sagt ha överseende idag, bäst att avrunda här så det inte blir ett tråkigare inlägg än vad det redan är , ska ta o gå några km på bandet istället:)

Pusstja


och när jag ser denna bild med nyplockade ögonbryn så påminner jag mig själv ännu en gång denna vecka att det är hög tid att göra det nu igen! fyfan har ju  typ mc donalds i pannan,nja inte riktigt så illa men nästan.

xoxo

RiRi

Ligger i sängen o pumpar musik, just nu är det Rihanna som spelas, jisses den människan, när ska hon göra en dålig låt? tror fan inte det kommer ske alltså.















xoxo
RSS 2.0