Milkshake on my nails

 



Isadora Wonder Nail -Milkshake
 

xoxo

Minitjejen

Hahaha måste bara visa er.
Igår när vi hade följt med Izabelle på hennes dans så började vi prata om att man kunde börja tävla när man blev stor vilket hon tyckte var väldigt intressant.
Efter lite tjat fick hon mig iaf att leta fram min gamla dräkt och självklart ville hon pröva den och ta bilder, en pokal skulle hon såklart också hålla i. Sedan sprang hon omkring här o ropade - Det är jag som är Izabelle som har vunnit! hahaha sötnosen!




Titta så fin, "lite" stor dock haha

xoxo

Isadora






Detta var vad som fick komma med mig hem, ett nytt solpuder från Isadora, Bella som tipsade mig om denna och den var faktiskt riktigt bra, perfekt nu till våren när man vill ha lite extra färg i ansiktet.
Sedan fick det även bli ett läppstift/gloss, har letat lääänge efter en speciell färg och inte fasiken hittar jag den någonstans! Vet att det finns ett par från MAC som ser ut att vara i precis rätt färg, men då jag inte vet någon butik i örebro som säljer MAC´s produkter så får jag skippa det så länge, men denna från isadora var också fin, nästan i den färgen jag är ute efter, ville ha ett som är väldigt naturligt/nude färgat, denna var något mörkare men den blev fin på!

Pudret kostar 125kr och stifter 115kr

Btw, om någon utav er vet någon butik som säljer MAC (i örebro) så säg gärna till vilken:)

xoxo

19.04

Kom hem för en stund sedan efter en heldag tillsammans med Bella på Marieberg.
Gick runt o kika i affärer,prövade massa skojigt och åt mat osv osv, jättetrevlig dag!
Speciellt mycket shoppande blev det dock inte, lite påfyllning i sminkväskan bara annars inget speciellt.

I morse blev det att gå upp tidigt till vårdcentalen äntligen, har skjutit upp det länge som fan.
Har haft ont i bröstkorgen under en längre tid och det var någon typ av inflammation i bröstmuskeln(?)
Så ska äta lite piller som förhoppningsvis ska hjälpa och sedan även smörja med någon kräm jag fick utskrivet, så var det med det:)

Kände ångest när jag åkte från marieberg, det var många plagg som gärna hade fått följa med mig hem men nja, måste fundera lite till, plånboken är inte heller som tjockast för tillfället:)
Bland annat hittade jag en apsnygg kavaj inne på H&M som skulle vara grymt snygg till väskan jag beställde och visade er igår, får ta mig en funderare på det.

Ett annat plagg som jag tycker är snyggt är byxan nedan som jag o Bella prövade inne på bikbok, jag prövade ett par beiga och bella ett par svarta, men varför känner man sig så jävla ugly i dom?
haha vi stod o skrattade i ett år åt varandra och vi skippade dom till slut, vad tycker ni om gubb-brallan,
hiss eller diss?









Dagens måltid, tjooockt men fan så gott:)

xoxo

Hot vanilla



Nu tar jag och kryper ner i ett varmt bad och slänger på en mask på ansiktet, idag får det bli denna som ska vara djuprengörande och med doft av vanilj, mumsigt.
Sedan blir det sängen som väntar, så jag säger godnatt till er och hoppas ni får en fin kväll.

xoxo

Sailor

Måste bara visa er vilken fin väska jag beställde från H&M här om dagen, har gått o kikat på den ett tag i butik och när jag väl skulle köpa den var den såklart slutsåld både i stan o marieberg, så det fick bli en beställning, levereras någongång i mitten-slutet av februari, h&m´s leveranstider är ju inte dom bästa men den som väntar på något gott:)

Jag kommer att bära den med en liknande outfit som jag knåpade ihop nedan.






xoxo

.


Ibland är livet som en enda stor berg och dalbana.
Man åker i långsamt tempo framåt och kan inte vänta på att tempot ska öka för att sedan resa upp mot skyarna.
Magen börjar pirra och man känner att man snart är där.
 Väl där uppe känns allt perfekt,allt står stilla och man är lycklig i nuet.
Men just som tanken passerar ens huvud så faller man åter igen ner i ett hål så djupt,
att man ställer sig frågan om dom där sekunderna av lycka, är värt att ta sig upp för igen.

Och om den personen, som alltid delade ens vagn i denna berg och dalbana sviker,
vill man då ändå försöka att åter igen få uppleva samma rus,
eller är det helt enkelt så pass meningslöst att man lika gärna kan hoppa av?

xoxo

Heiress


Beställde detta från Nordicfeel.se , var egentligen endast ute efter parfymen men de hade bara detta söta paket innehållande en sminkväska, parfym, showergel och bodylotion, 259kr har jag för mig att det gick på, helt sjukt billigt med tanke på att bara parfymen ligger på 4-500 kr i affären, och hur gott luktar den inte?
Helt klart veckans kap!:)

xoxo

Fuck You



Kostade mig hundralappen, även den köpt på hindersmässan

xoxo

Söndagsmys



Detta är vad min söndagskväll kommer att bestå av bland annat, finns det något bättre?

xoxo

Päls

På mässan i torsdags hittade jag en ny päls till min jacka, har länge letat efter en stor fluffig päls men dom är ganska svåra att få tag på, så nu äntligen köpte jag en och titta vad fint det blev!




Köpt på hindersmässan för 500kr

xoxo

Min helg



Här kommer lite bilder från helgen, klickade inte så många men ett par stycken blev det.




Massa gott innan utgång






Promenad i solen




Mysig middag dagen efter i min säng

xoxo

Söndag


Aloha
Dålig update under helgen jag vet, har haft lite fullt upp med både det ena och det andra, och idag är det åter igen söndag, tråkigaste dagen på hela veckan om ni frågar mig.
Helgen har bjudit på mycket, i fredags blev det som sagt utgång, körde på frimis och det blev en riktigt lyckad kväll tillslut, avslutades hemma i min säng tillsammans med emelie och med skratt hela natten, as usual.
Hon blev även kvar i natt också så i går tog vi det mest lugnt, drog iväg till maxi o handlade massa gott och kollade film osv, en alldeles perfekt helg med andra ord.
Bilder kommer senare under dagen

Tänkte mest hoppa in o säga hej, ska skynda mig o göra mig ordning nu och sedan ska jag följa med och titta på min systerdotters danslektion, det ska bli spännande eftersom jag själv dansat.

Passar även på att svara på två frågor, har fått önskemål om att svara via inlägg i stället för i komentarsfältet som jag brukar eftersom det ibland kan vara så att man frågar en fråga på ett gammalt inlägg som sedan är så svårt att hitta tillbaka till,så jag ska försöka svara via inlägg när jag kommer ihåg det!:)



Fråga-Jag är ganska fet i hyn,
tror du id minerals passar lika bra för en med fet hudtyp? KRAM

Svar-
Den vanliga id´n är ju ganska "krämig" när den kommer på huden, vilket gör att även de med torr hud kan ha det utan att det ser torrt ut, har man därimot fet hud kan det bli glansigt efter en stund, dock vet jag att id nu har kommit ut med en ny foundation som heter id matte foundation, denna är extra täckande och blir extra matt för de med fetare hud, så testa den isf! Kram


Fråga ang goldwell inpackningen-
Hej, har själv tänkt köpa och prova
de shampoot och balsamet, berätta gärna om den var bra =)
/SANDRA

svar-Hej! Precis som jag anade så var denna inpackning ännu bättre än den jag prövat innan som var för färgat hår, denna är perfekt om man har slitet eller torrt hår.
Funkade perfekt för mig, håret vart mjukt och lätt att reda ut, jätteglansigt blev det också så alla tummar upp, extra plus för priset också. kram!


xoxo

Complicated

xoxo

Hindersmässan

Igår blev det hindersmässan med emelie och på slutet kom även bella med.
Supermysigt men svinkallt var det, gick runt o tittade lite på marknaden och alla affärer, fick även med mig lite smått hem, visar er senare:)

Ikväll blir det troligtvis utgång, annars är det inte mycket som händer.
Bjuder på lite pics från gårdagen








Bjuder på den

xoxo

Im in love



Oh yes i am, har ju glömt visa er hur skorna jag köpte ser ut på foten.
Hur snygga är dom inte?

Nuuu vill jag ha vår så jag kan gå omkring med dessa skönheter tillsammans med ett par stuprörsjeans och skinnjackan, och sedan till sommaren tillsammans med ett par jeansshorts, Läckert!

xoxo

25.01.11

God morgon på er, yep jag vaknade alldeles för en liten stund sedan, så nu känner jag mig riktigt utvilad!
Kanske lite för utvilad, har en grov huvudvärk, antagligen för att jag sovit för länge hehe.
jisses vad bra jag börjar sova i min nya säng iaf, dom första två nätterna hade jag lite ont i ryggen, antagligen för att den var ovan men nu sover jag som en stock, skönt!

Nog om sovande, ska ligga o stäcka lite på mig i sängen innan jag sätter på mig skorna och tar ett pass på löpbandet som jag förövrigt har varit väldigt duktig på att använda. Trodde det skulle bli en sån där grej som bara står och tar plats men har faktiskt kört i princip varje dag sedan det köptes, så det känns great!

Efter den blir det ett varmt bad, ska köra en helkur idag med inpackning, peeling,ansiktsmask, fixa naglar osv osv, det behövs och man får passa på när man inte har något för sig!

Later


Min lilla älskling , haha hon har någon typ av fetisch på att bita på fingrar och framförallt tår



xoxo

JFR



Har ju glömt visa mitt fina örhänge från JFR, köptes för ett par veckor sedan.
Egentligen är det tänkt att man ska ha det översta hänget längst upp i örat men eftersom jag inte har något hål där så satte jag det i det hålet jag har längst upp, funkar det med:)

xoxo

Skincare

Igår fick jag en fråga av en läsare som undrade hur jag gör för att min hud ska se fräsch ut och om jag kunde tipsa om produkter osv. Så jag tänkte att jag även gör ett inlägg om detta för er andra som också är intresserade.
Har skrivit en del inlägg förut också ang vilka produkter osv jag använder men eftersom det har kommit nya läsare så tänkte jag att jag gör ett till.
Nu är jag absolut ingen expert på området då jag har haft turen med mig att få en ganska "problemfri" hud, alltså aldrig haft mycket finnar eller liknande så jag berättar bara vilka produkter jag tycker funkar för mig!
Enjoy!


Nu är jag ganska slarvig med att tvätta av mig sminket innan jag går och lägger mig, ofta så råkar det sitta kvar över natten vilket inte är det bästa, men jag försöker ändå att tvätta ansitet både morgon och kväll så ofta jag kan. Då använder jag produkter från Neutrogena, i början tyckte jag inte att de funkade speciellt bra men efter ett tags användning så tyckte jag faktiskt att huden både såg frächare ut och kändes mycket mjukare så nu är det bara dessa produkter jag använder! Men jag antar att man kanske får ge det lite tid!
Alla produkter finns att köpa på apoteket och de kostar någonstanns mellan 50-100kr beroende på produkt


•Jag börjar iaf med att tvätta ansiktet med ansiktsrengöringen (märkt med nr 1 på bild) sedan torkar jag ansiktet med en handuk som vanligt.
•Efter det tar jag ansiktsvattnet (märkt med nr 2 på bild) på en bomullspad och stryket över ansiktet.
•Och efter det tar jag ansiktskrämen (märkt med nr 3 på bild) och lägger över hela ansiktet.



Dock använder jag olika krämer på morgon och kväll, krämen från neutrogena använder jag på kvällen innan jag ska lägga mig, då den är ganska fet. På morgonen brukar jag använda denna kräm i ansiktet innan jag sminkar mig då jag tycker den är lagom fet och tillför mycket fukt och sedan blir inte sminket konstigt på den!


Även denna är en väldigt billig kräm och finns också att köpa på apoteket!


Någon gång i veckan brukar jag peela hela ansiktet med peeling, även den från  neutrogena. Använder en mjuk svamp och peelar framförallt pannan och näsan där man oftast får synliga porer.


Som jag skrev tidigare så får jag ofta inte finnar, och när jag väl får det brukar det vara en eller två i pannan. Då brukar jag iaf använda denna produkt, även den från neutrogena. Detta kanske inte är någon mirakelprodukt för dom som har acne eller väldigt mycket finnar, men den funkar bra på mig iaf.
Man applicerar den direkt på finnen som en kräm innan man ska lägga sig, sedan låter man den sitta kvar över natten. Då torkar den sakta ut finnen vilket är det bästa sättet att bli av med dem på! Ofta står man där och vill klämma sönder dom men det blir bara värre i längden. Oftast blir finnen mycket större än var den var tidigare och har man otur kan man få en fult sår i stället. Så bäst är om man kör med krämer som torkar ut dom så dom får försvinna av sig själva.



Det är väl alla "rengörings"produkter jag använder, sedan brukar jag lägga ansiktsmask någongång ibland bara, brukar köra på H&M:s egna eller liknande, inget märkvärdigt:)

Sedan till sminket.
Som jag skrev tidigare börjar jag alltid med att applicera Eucerin krämen i hela ansiktet.
Sedan brukar jag ha på lite grann av denna foundation,framför allt på t-zonen där sminket ofta försvinner under dagen.


Denna finns att köpa på bl.a H&M för ca 150kr.

Efter det applicerar jag ID:s mineralfoundation över hela ansiktet med ID:s kabuki borste. Kommer aldrig sluta rekommendera Id:s produkter då det nog är den enda produkten jag Aldrig kommer aluta använda!
De är grymma!





Id:s produkter finns att köpa på bl.a Kicks m.m

När jag ska ut/vill bli lite brunare i ansiktet brukar jag applicera lite grann av Id:s all over face color med min vanliga rougeborste. Denna funkar precis som ett solpuder men den innehåller väldigt mycket pigment så man får passa sig för att ta för mycket, bara lite grann över hela ansiktet. Jag använder färgen "a little sun"



Slutligen applicerar jag lite av Make up stores Rouge på kinderna. Jag använder färgen posh som jag anser är alldeles perfekt, otroligt fin färg som varken är för brun eller för röd, någonting mitt emellan.




xoxo

Goldwell


Denna inpackning/balsam tipsade min kusin mig om, har prövat samma sort fast för färgat hår och den var grym, så jag kan tänka mig att denna som är för slitet hår är minst lika bra! så idag efter jobbet sprang jag in på Bellbox och köpte en stor flaska. Otroligt bra pris, 279kr för 1,5 L !

xoxo

Look of today





Halsduk-Gammal från Gina
Kofta-H&M
Bälte-H&M
Jeans-Gina
Boots-Skopunkten

xoxo

Måndag

Kom hem från jobbet för en stund sedan, skönt att sluta tidigt!
Att gå upp tidigt imorse var dock inte lika skönt när man varit ledig så länge haha, det tog emot vill jag lova.
Just nu ligger jag iaf i sängen med datorn i knät o Chanel på magen, mysigt mysigt.
Känner att jag bara vill krypa ner under täcket o sätta på någon bra film men något inom mig säger att klockan är för lite för det! så det får vi ta senare när älsklingen kommer hit , det var länge sen vi hyrde något, vi åkte ju ner här om dagen men då hade dom precis stängt, så nu är det dags för lite hyrfilmer och filmmaraton hela natten:)


På tal om film så gick vi på bio igår, vi tittade på love and other drugs, och måste faktiskt säga att det var den bästa filmen jag sett på riktigt länge! Den hade allt det där man vill ha, den var både rolig, sorglig,romantisk osv osv. Alla tummar upp, så ni som inte sett den spring iväg o gör det!:)





xoxo

Todays

Kom hem alldeles precis, var på kalas hemma hos faster som fyllde år, mysigt som alltid o träffa alla, det var länge sedan, massa gott att äta blev det också, lite för mycket dessvärre haha.
Just nu ligger jag parkerad i min säng med datorn i knät o lyssnar massa bra musik, imorgon bitti blir det lite jobb i några timmar (min sista dag innan det ska stängas igen) så sen är det ut att söka nytt jobb som gäller för mig, borde ha satt igång redan men lat som man är så har jag inte gjort det ännu.

Det var ju grymt länge sedan jag la upp en dagens så tänkte passa på att göra det.
Såhär ser jag ut idag:)


Skjorta-Bikbok (gammal)
Vitt linne- Gina
Jeans-Gina

xoxo

Lördagkväll

Klockan börjar bli kvällen och snart kommer älsklingen hit och har lördagsmys med mig:)
Idag har jag varit duktig med många inlägg för ovanlighetens skull haha,blir väl så när man bara strosar omkring här hemma, ni har dock inte varit lika duktiga, det är otroligt tomt på kommentarsfälten fastän det är så många som tittar in.
Så kom igen nu, ge mig lite inspiration till vad jag kan skriva om och vad ni vill läsa så slipper det bli ännu en bloggtorka i brist på fantasi, för då är ni minsann snabba på att kommentera att det är tomt på inläggsfronten haha!

Avslutar denna lördag här o önskar er alla en fin kväll
Kiss&Hugs




xoxo

19.00





Här är min nya fina säng, ser inte så hög ut på kortet som jag upplever den i verkligheten,
kanske mest är att man är ovan så man vänjer sig väl med tiden!

xoxo

Shoes





Här är mina nya! 349:- från skopunkten

xoxo

Foundation

Detta är min favorit när det gäller flytande foundation, som jag sagt förut så är nr.1 Id´s mineralfoundation, men ibland brukar jag lägga lite utav denna foundation i ansiktet , speciellt på t-zonen och sedan mitt id över, detta gör att det sitter bättre och blir lite mer täckande.





Superstay 24h, finns att köpa på bland annat H&M och kostar runt 150kr. 



xoxo

Princess and the pea

Aloha
22a januari , dagarna bara springer förbi känns det som.
Vaknade upp förut i min älsklings famn, så det blev en underbar start på min dag iaf.
Igår blev det äntligen sängshopping, tog sin lilla tid men hittade en som vart alldeles perfekt tillslut, skippade sängstommen som jag så gääärna ville ha, blev tvungen att inse att det skulle bli lite för trångt i mitt rum med den, så den får helt enkelt vänta tills vi flyttar till eget!
Så länge fick det iaf bli en maffig continental säng, köpte en som var bredare än min förra eftersom jag och min pojkvän alltid bråkar om att den ena tar upp hela sängen med ben o armar osv osv,skumt nog eftersom min förra ändå var 1,60, tydligen räcker inte det när vi båda helst ligger tvärs över hela sängen haha,så som sagt lite bredare och Betydligt mycket högre! Jisses säger jag bara, man får typ klättra upp i den haha, så jag kände mig ungefär som prinsessan på ärten inatt när jag sov, inte ens chanel kan hoppa upp längre utan lite hjälp från mig.
Ska försöka slänga upp en bild senare så ni får se på den:)

Medan vi ändå var ute och åkte i marieberg passade jag på att hoppa in en snabbis på skopunkten, och kom ut därifrån ett par skor rikare, visar er senare:)
Pojkvännens reaktion lät såhär- Ännu ett par? tror du att du är Carrie i Satc eller?
hahaha! märkte att jag kanske tittat liiiite för mycket på alla avsnitt om till och med han börjar hänga med.
 Dock köper jag alltid skor för rimliga priser, och på så sätt kan man ju unna sig flera par!

Hum dagens planer då, none.
Ska iaf spendera lite tid men min älskling så vi får väl se vad vi hittar på.
Later





xoxo

L´extrême



Ännu en Lancome mascara fick komma hem till mig, denna gång tog jag L´extreme, har prövat hypnose och virtouse innan, än så länge tycker jag nog hypnose har varit bäst men denna har jag också hört mycket bra om så vi får se:)

xoxo

Promenadband

Tidigare idag åkte jag och pappa och köpte ett promenadband.
Har länge velat ha ett så nu var det på tiden att det blev ett köpt!
Ska försöka köra 45 min per dag


xoxo

Mysdag

Tisdag idag och jag har absolut inga planer för dagen, ska bara vara hemma och ta det lugnt, skönt det med!
Vädret ute är inte heller så lockande så det känns mycket mysigare att krypa ner i soffan med en stor filt istället.
Senare kommer älsklingen hit o håller mig sällskap iaf, får väl se vad vi hittar på, kanske åker o hyr lite filmer o tittar på hela kvällen:)

Har verkligen fått nog av vintern nu, känner att jag behöver sommar och värme!
Ser ju ut som att snön håller på att smälta bort men man låter sig alltid luras av det och tro att våren snart är här när det plötsligt kommer ännu ett snö oväder som fyller på på snöfronten igen.
Tittar man ut just nu känns det ganska overkligt att det faktiskt kommer en tid då man kan gå omkring med bara ben och linne, längtar!

nu blir det fortsatt mys med Chanel och en stor kopp te

xoxo

17.01.11

Hej hopp
Ska alldeles stax hoppa in o ta ett varmt bad men ville först kika in o säga hej:)
Har spenderat min dag tillsammans med Emily o Bella på stan, gick runt o kika i affärer o åt en massa som vanligt, köpte inget speciellt faktiskt bara en kofta och en klänning som var på rean, usch hatar tiden mellan mellandagsrean och vårnyheterna, känns som det bara hänger en massa skit i affärerna som man endå av någon anledning köper bara för att det är billigt? haha.

Fick även med mig  lite prov på en primer från make up store, jag är riktigt kräsen när det gäller primers så tyckte det var bäst att ta lite som test o se hur den är innan jag köper den, ska testa den imorgon så får vi se hur resultatet blir, när jag la den på handen så kändes hela min hand som en babystjärt så man kan ju hoppas den ger samma effekt i ansiktet:)

Nej hörni, nu ska jag röra mig, hoppas ni får en fin kväll!
Pussokram


Såhär såg jag ut idag,fick inte till någon bra dagens men min fina kofta kommer iaf från Vero Moda, det var även en sådan jag köpte idag fast i vitt, 199:- kostar dom, som hittat:)
Örhängen från Glitter


Sallad på Levi´s coffeeroom som alltid, helt klart stans bästa sallad, extra plus att man får mixa sin egen:)





xoxo

SATC

Hur bra är det inte? kollade sista avsnittet för någon vecka sedan
och vad gjorde jag då i brist på bra program på tv:n?
Jo jag började om från start, hahaha nördigt värre men inte fan tröttnar jag.
Så nu ska jag ta o krypa ner i sängen o kicka igång det igen för typ 3:e (?) kvällen i rad.

Btw så gör Samantha hela serien, haha kan skratta i timmar åt hennes kommentarer.

Natti!♥





xoxo

Bed

Gaaah blir galen, är ute efter en ny säng men det är ju så svårt och veta vad som är bra o dåligt osv osv.
Har iaf hittat en underbar sängram som jag vill ha, ska ta o åka ut till ikea någon dag o kika på madrasser osv som passar så får vi se vad det blir.

 



Ramen finns att köpa på Ikea

xoxo

Hypnôse

Äntligen är denna goding som är min absoluta favorit tillbaka på parfymhyllan.
Använde den jämt förut men sedan den sista flaskan tog slut för något år sedan har jag bara köpt
på mig massa andra parfymer, dock ingen som känns mer jag än denna så
nu tyckte jag det på tiden att köpa en ny stor flaska av den underbara Hypnôse. ♥ it!

xoxo

New







Scorett 699.-





Skopunkten 399.-

xoxo

Natural and Easy

Igår fixade min urduktiga kusin mitt hår och det blev klippning o färgning osv osv, använde mig av samma färg jag använde sist, det behövdes fylla på lite då det hade blivit lite urtvättat.
Blev lika nöjd som alltid, nu känns håret fräscht och fint igen, utan massa kluvna toppar som bara gör håret tovigt.

Tack bästa du! ♥

Dessa färger använde jag, blandade ihop dem båda.




Och såhär blev resultatet

xoxo

My Favourites

Här om dagen skickade jag iväg årets första beställning till H&M, dock blev den inte så lång som den brukar, tycker inte alls det fanns mycket fina plagg av "vårnyheterna", man får väl hoppas på att det kommer in lite mer längre fram. Här har ni iaf mina favoriter, har inte beställt allt men bland annat bikinisarna och den beiga shortsdressen, love love love. Den svarta långklänningen kan nog också bli väldigt fin, ett bälte i midjan bara och ett par fina gladiatorsandaler till, älskar spetsen i ryggen.

xoxo

Lördag kväll

Har haft en underbar lördagskväll tillsammans med min fina Bella. Det blev buffe på kinamuren, har ätit för en månad framåt känns det som:) Jättetrevligt hade vi det iaf som alltid, länge sen jag umgicks med min lilla räka så det var på tiden.
Annars är det inte mycket som händer, tar de mest lugnt.
Nu ska jag hoppa i min pjamas o krypa ner under täcket o sätta på nån bra film:)
Hoppas ni alla får en fin lörsdagsväll
Puss





xoxo

Onsdags

Och kvällen blev grym säger jag bara.
Först blev det förfest i en lokal där vi firade Emily som blev 20, sedan fortsatte vi mot ritz där vi dansade tills fötterna värkte. Mötte även på lite folk från Idol som var där, självklart klickade vi även lite bilder, här kommer dom:)









fjärilstårtan


haha bella åt tårta med hela ansiktet






Vi alla med Jay,som tydligen även fick sig en puss haha




xoxo

Well hello there

H h h hejsan.
Yes jag lever, haft en riiiktigt lång bloggtorka bara:) vilket beror på en hel del saker såsom datorproblem samt fullspäckat liv.

Hoppas allt är bra med er alla iaf, kul att så många tittar in fortfarande fastän inget nytt inlägg dykt upp på sisådär en månad eller något?
Jag har iaf haft det underbart den senaste tiden, det mesta flyter på som det ska. Min jul och nyårsafton var perfekta, jul firades med min familj och älsklingen med massa fina julklappar och god mat, och nyår firades med han och hans familj, hur trevligt som helst.

En hel del födelsedagar har även firats, runt lucia firade vi Nathalie som fyllde år, det blev utgång och en riktigt lyckad kväll, sedan har även min älskling fyllt år vilket också resulterade i utgång samt ett litet surprise party,galen kväll det med:) igår firades kusin som egentligen fyller år idag vilken även min fina vän Emily gör, men henne firar vi på onsdag med förfest och även då, utgång. Haha många födelsedagar såhär i slutet/början av året. Får vänta ett par månader till tills det äntligen är min tur:)

Som ni kan se, en hel del har hänt, och självklart ska jag visa lite bilder på mina små turer, sen är det dags att fortsätta kolla på satc, fick boxen i julklapp, har velat ha den i evigheter men har aldrig fått tillfälle att köpa den, och vad kan jag säga? im stuck. Inne på 4:e säsongen av 6 och jag börjar redan bli ledsen att det snart är slut på avsnitt. Dock vet jag hur jag funkar, jag kommer börja om på första avsnittet igen när jag kollat igenom alla, har ju trots allt redan sett alla avsnitt säkert 2-3 ggr på tv haha, men hur bra är det inte?

Här kommer lite bilder på min senaste tid






har haft söta små "förfester" i mitt rum medans vi gjort oss ordning




och såhär såg vi ut en kväll, bytit hårfärg har jag också hunnit med


har haft fina party make-up´er


Spelat lite på maskiner , dock utan vinst


Fixade överraskningsfest till min prins, jag och nathalie flippade
ur lite med serpentinerna



Birthday cake


Tequila race


Som sagt, serpentinerna fanns överallt, även i bålen


Det sköts fyrverkerier, och fotograf som jag är,
 vilken bild jag lyckades fånga, ser ut som en raket:)


Födelsedagsbarnet och en glad Nathalie:)

xoxo
RSS 2.0