Prom

Förlåt hörni,dålig update, beror på galet mycket jobb.
Men tänkte slänga upp lite bilder från Balen i tisdags innan jag kryper ner o sover igen:)
Det var sjukt kul, verkligen lyckad kväll! Tack världens bästa tjejer!

Enjoy


Och såhär såg jag ut, buhu hår o allt blev förstört på grund av skitvädret vi fick men sånt e livet:)


Sara, Jag, Emelie, Malin ♥


Jag o My boo


Förrätten


varmrätten


dessert


Spegelbild innan strömpan


Skål


Vi var glllaaada


Drinktime


svettiga tjejer efter en hel natt av dans:)

xoxo

Sliten

Förlåt hörni, vet att min uppdatering bokstavligen talat har sugit. Men betygen sätts på onsdag och jag har Massor (!) som ska vara klart. Blev äntligen klar med ännu ett abete så tänkte att jag iaf måste in o säga att jag lever. Sommarjobbet började även idag, jordgubbs försäljning gulligt värre... eller inte.. haha.

Bal på tisdag, kommer bli great förhoppningsvis.
lovar att bjuda er på massa bilder då iaf, tills dess får bloggen vila lite, plugget måste ju så klart komma först:)

Puss så länge

xoxo

Id bare minerals

Ny foundation och nytt rouge/solpuder från id. Har varit utan i över en vecka nu så Äntligen (!) säger jag bara.
Cant live without it!




Dåliga mobil bilder men de får duga:) Jag använder Golden medium på min foundation och solpudret heter a little sun:)

xoxo

18.05.10

Hej på er, hoppas allt är bra:)
Själv mår jag prima ballerina, började sent idag så fick sova ut ordeeentligt imorse vilket behövdes.
Och vilket väder vi fick också, det som stod att de skulle bli regn, hur varmt o skönt som helst ju! Mer kvaft än varmt kanske,så det blir väl säkert regn framåt kvällen eller i morgon. Perfekt väder för en kvälls promenad iaf, så jag ska väl försöka få med mig älsklingen och  Chanel ut senare ikväll om vädret är lika fint då. hur mysigt som helst, älskar sena promenader:)

Skolan gick även den bra, usch måste ta tag i mina "rester" nu, haha, ligger efter med en del och betygen sätts ju nästa vecka så nu gäller de att sätta fart lite. Dessvärre är jag ju tyvärr en sån som gärna skjuter upp allting tills sista sekund och sedan får jag panik sista dagen när allt ska vara inlämnat. Inte alls bra de.

I morgon blir det inget jobb utan det blir skola i stället, ska göra brudbuketter till modevisningen på slottet. alltid lika trevligt, eller tjatigt? haha jag vet inte, båda på samma gång kanske:)

Kom hem för en stund sedan efter en liten trip till Marieberg med min pojkvän, vart en snabb visit där för lite mat och sånt:)

Nej nu måste jag ge min lilla kotte lite stryk, hon har snart bitit av mig stortån.
Later


Right now,na na na na:D

xoxo

Skolarbete - Abort

gaah sitter o försöker få någonting gjort, har nämligen en liten "redovisning" imorgon i religionen i moral och etik(?) där jag ska prata om abort som ämne,ska väl typ starta någon form av debatt angående detta.

Ganska intressant faktiskt, finns ju mycket att disskutera angående ämnet.
Ska prata lite grundfakta samt för och nackdelar och hur olika religioner tycker om abort.

Så tänkte dela med mig av mina åsikter till er lite, kan ju se det som en liten "övning" på mitt så kallade tal också haha. Sedan kan det ju vara trevligt med ett litet inlägg som handlar om något annat än de jag brukar skriva om.

Egentligen, så är jag faktiskt lite emot abort, då jag anser att det ändå är ett liv, även om det inte har utvecklat skelett,hjärna,osv osv. Det är ju ändå ett foster som senare kommer till att bli ett liv, en bebis , en levande varelse.

En annan anledning varför jag är lite "emot" det , är för att speciellt i Sverige, så har vi så bra möjligheter att inte bli gravida om vi ej vill det, ungdomsmottagningarna erbjuder ju till och med gratis skydd upp till en viss ålder, så hur svårt kan det vara egentligen?

Men en annan del av mig, måste ändå vara liiiiite för det, för när man kommer till det problemet, jag vet själv,att det finns dom som blir gravida även om de använder skydd, även om de käkar ppiller,har pstav,pplåster osv, sånt händer right? är det då "rätt" att dessa personer ska få göra abort? Eller är det helt oacceptabelt där med? Vad anser ni?

Det måste ju ändå finnas någon form av skillnad på rättighet mellan personer som helt enkelt skiter i det, och tänker att "det är ändå gratis med abort, så spela roll"? och de som faktiskt försöker att inte bli gravida,för att de inte är redo, men som ändå blir det och står där och måste fatta det omöjliga beslutet.

I sverige har vi rätt till abort, oavsett ålder,ursprung osv osv. Men alla länder har inte denna rätt, i vissa delar av världen är abort strängt förbjudet oavsett hur gammal man är,något som kan ses som ett problem i världen.

För om man nu ska tänka logiskt, så har ju inte ett foster utvecklat de normala "organen" inom några månader, med andra ord kanske man inte kan kalla det ett foster då? Vore det då inte bättre, att för en ung blivande mamma, få göra abort för att senare i livet kunna bli gravid igen, och ge det barnet ett bra liv? I stället för att som 14 åring behålla barnet, fastän man är ett barn själv, fastän man ej är mogen för att fostra ett barn. Vem vet, man kanske bara "fostrar" en kriminell människa som kommer göra många människor ont, bara för att han/hon inte fick den kärlek och omsorg den behövde som barn.

Nu är detta bara grundfakta/diskussioner, Jag påstår absolut inte att en 14 åring inte kan fostra ett barn, det vet jag att det finns dom som kan, och som kan ge det barnet en fin och trygg uppväxt, och det ska ni ha beröm för, det är inte alla som klarar.

Så,åter till ämnet. Abort kan som sagt både ha sina för och nackdelar, jag själv är som sagt mer emot än för, men någonstanns inom mig finner jag ingen utväg på hur det skulle vara om det var strängt förbjudet.
Jag tycker dock att det borde ändras lagar på abort, iaf här i sverige. Kvinnor som blir våldtagna och blir gravida ska självklart ha all rätt till att göra abort, om de själva vill. Jag tycker även att personer under 18 år skall ha rätt till det. Men sedan ställer jag mig frågan, borde det blir förbjudet sedan? Är man 18 år räknas man väl som vuxen och man borde då klara av att uppfostra ett barn? Så en del av mig tycker att det borde förbjudas för personer över 18 år. Men den andra delen börjar argumentera med den andra och jag ställer mig frågan, det finns ju 18åringar som har mindre vett i huvudet än vissa 14åringar, så om detta förbjuds kanske vi är tillbaka till det jag pratade om tidigare, att man enbart tillsätter en människa i världen som ej kommer få en fin och bra uppväxt och som utvecklas till något dåligt?

Ja ni, man kan sitta och disskutera i evigheter, jag sitter och disskuterar med mig själv snart, så det är nog dags att lägga ner vid det här laget och låta resten av klassen få argumentera mot varandra i morgon, så sköter jag bara grundfaktan.

Och som jag sa tidigare så respekterar jag allas religioner och allas åsikter om detta, men jag har rätt till min åsikt iaf, (även om jag är osäker på hur jag står till detta ämne haha).

Jag tittade förra veckan på desperate housewifes, där det handlade om denna pojke som hade växt upp med sin mamma som var alkoholist, och som aldrig gav han någon kärlek över huvud taget. Man fick sedan se i programmet att han växte upp som en väldigt osäker person,även om han på ytan var väldigt snäll. Mot dom som visade kärlek till honom. Men så fort någon,speciellt en kvinna,gjorde narr av honom eller avvisade honom,så mördade han dem. Där har vi ett praktexempel på det jag pratade om tidigare, om de som inte är redo. Och det behöver absolut inte vara en person som är ung. det finns även de som är äldre och som absolut inte borde skaffa barn, för att de kanske tex har dessa typer av problem med sig själva?

Jag själv förstår dock inte, oavsett ålder,hur man kan göra något sånt mot sitt barn? det är ju det finaste man kan få? iaf enligt mig. Jag skulle aldrig kunna skada mitt barn på det sättet,och jag vet att jag alltid skulle sätta mitt barn före mig själv i alla lägen,oavsett hur gammal jag skulle vara. Det skulle alltid vara nummer ett, dens behov skulle alltid få komma först.
Men det är lätt att säga när man ännu inte har barn, när man inte är en ung mamma som har det kämpigt i livet.
Det är alltid lätt att vara klok när man inte sitter i sitsen själv,eller hur?

Nu har ni fått er en funderare, kommentera gärna hur ni känner för abort, om ni är för eller emot? kan vara intressant att se:) Kram på er!

xoxo

Plugg Plugg Plugg

Hej på er
Dålig update idag, tråksöndag så finns ju inte mkt att skriva om hehe.
Ska bara ta det riktigt lungt ikväll,förhoppningsvis kommer baby hit o spenderar denna tråkiga kväll med mig och gör den lite roligare:)

Vad har ni för er då denna söndag? typ onödig fråga man får ju såååå ofta svar haha:)

Nej hörni, något som också måste tas tag i är min feta hög med plugg, villintevillintevillinte + orkarinteorkarinteorkarinte x 10000 ,,typ så..

Får se om jag slänger in något mer inlägg senare annars hörs vi när vi hörs så att säga.

Chiching.



xoxo

Things are Beautiful if you love them

Denna vackra och sanna text sitter just nu ovanför min säng. Kanon snyggt blev det:)

Nu väntar en lång dush och sedan blir det mys med min älskling hela kvällen.

Ta hand om dom ni älskar o var rädda om varandra.
Puss



xoxo

Ny profilbild

Passade på att byta profilbild nu när det blev en massa tagna igår, det var på tiden:)

xoxo

Present for Mami

Eftersom köket håller på att göras om till helvitt beställde jag hem ett stooort paket med massa fina saker i till min fina mamma , som förskott till morsdag typ:) Och här om dagen kom dom och hon blev superglad.
Love u mum















xoxo

Bilder från Gårdagen


Zena, Bella, jag


Emelie o Zena


Maaat


Bella o Emelie




Natta, Bella o Jag



Sara o Jag

¨
Födelsedagsbarnet♥



Emelie, Bella,Zena,Jag,Natta




Laugh♥





Jessi o Bella



Zena Jag o Jessi


Natta



Moi, mot krogen


Och eftersom ingen dagens hann slängas upp innan jag drog så passade jag på att ta en innan vi åkte och den bestod av:

Skinnjacka:H&M
Linne/klänning:Asos
Tights:H&M
Skor:Din Sko
Väska:H&M
Invigde även min snygga fjärilshalsband från H&M och matchade med min fjärilsring,även den från H&M


xoxo

Congrats Bellis ( en dag sent )

Haha ja som rubriken säger, hann ju inte slänga in ett endaste inlägg igår där min kära Bella fick sin grattishälsning så jag ger henne den idag ist, Grattiiiissss igen hjärtat.

Gårdagen var iaf awesome, blev först förfest hos bella med massa grill och skön musik, sedan rullade vi vidare till krogen där resten av kvällen spenderades, sedan kom min finfina pojkvän o hämtade mig och sedan blev det hem o decka haha. 

Helt underbar kväll med mina bästa tjejer, tack till er!

Just nu ligger jag framför tv:n, lite halvdöd sådär, ska ta o fixa ngt att äta för min mage skriker. 
Självklart bjuds det på lite bilder från gårdagen sen, men det får bli,, sen. haha.

Puss så länge

 

xoxo

Sex And The City 2



Snaaaart premiär, längtar som fan! Älskar Satc och har sett alla avsnitt som finns att se hundra ggr om, och filmen likaså. Ska stå först i kön på premiär dagen kan jag lova, cant wait:D

xoxo

13.05.10

Tjoho allihopa

Vaknade för en stund sedan, sjukt skönt med sovmorgon, lediga både idag och imorgon vilket är great. Det behövs mer än ibland kan jag lova.
Ligger just nu och flummar med Bäcker på msn, planerar lite inför imorgon då det är Bellas födelsedag, samtidigt som Chanel ligger o biter mig i örat, snygg kombination haha.

Nej men som sagt, Bellas födelsedag imorgon, grattis i förskott darling, det blir grillfest hos henne sedan blir det utgång som det ser ut nu, trevligt som alltid med mina bästaste tjejer,kan inte bli något annat än lyckat när vi är igång haha.

Suger att vädret är som det är dock, hade ju varit trevligt med lite sunshine nu när man är ledig, men men sånt är livet ibland.

Nu väntar en lååång dush med inpackning, ansiktsmask, peeling osv osv, man får passa på när man ändå inte kan göra annat än att sitta hemma:)

Puss så länge



Bild tagen för ett tag sedan, när jag btw var brunhårig:)

xoxo

Vill ha vill ha vill ha

Och min noja på bikinisar fortsätter, haha, samma sak varje år. Något jag verkligen har en noja på.
köper säkert på mig mellan 5-10 nya bikinisar varje år, helt onödigt då jag oftast fastnar för en som sedan används flitigt hela sommaren.

Hittade iaf denna på Gina tricots hemsida och den bara skrek efter mig:)

xoxo

Tråkiga Tisdag

God morning sunshines

Dom flesta är väl antingen i skolan eller på jobb just nu, förutom lilla jag som ligger o segar i min säng. Blev väckt i morse av ett sånt där sms som man bara älskar att bli väckt till " lektionerna är inställda,så ingen skola idag" haha:D

Men då vart ju frågan i stället vad man ska ta o hitta på , är sådär lagomt trött fortfarande så ja inte känner för att gå upp ur sängen men samtidigt är jag sådär lagomt pigg för att ta mig en sväng upp till stan.

hmm, får väl se om en stund vad det blir, men just nu blir det iaf att ligga o slappa ett tag till:)


Puss♥

xoxo

♥ Mosters Älsklingar ♥

Hej på er, eller god kväll/natt ska jag kanske säga?
Kvällen har jag spenderat hemma hos bellis med mina tjejer o massa plugg,helt slut nu och för tillfället ligger jag o segar i sängen, dags o sova strax.
 Satt precis med min syster på msn och tittade massa bilder från förr.
Fick massa på när mina små troll (min syster döttrar) var små bebisar, så sjukt fort tiden har gått!
Haha så sjukt söta båda två, de är inte helt svenska då min systers man är från libanon, så de är hälften hälften:)
Och bara för att jag är så gullig så ska jag dela med mig lite av mina små sötnosar till er hehe:)

Mina ögonstenar♥

Izabelle

















Och det här lilla trollet blir 6 år i år:)

Alicia


















Och den här sötnosen blir 3 år i år


Älskar er♥

xoxo

Volume Million Lashes

Som många kanske förstått så gillar jag att testa nya saker,speciellt smink och hårprodukter,köper sällan samma som innan om jag inte är överdrivet nöjd med den, då testar jag häldre något nytt. För ett tag sedan när jag var på jakt efter en ny mascara såg jag att Loreal hade en ny sort på H&M, den var dock helt slut i stan både på H&M,Kicks,Åhlens osv osv, hoppades på att kunna köpa en i stockholm och ni tror inte den e slut på alla H&M där med? haha vad e detta för supermascara? någon som testat? Har hört att den ska vara sjukt bra, så hoppas att någon affär i stan får in den i veckan så man kan köpa hem en:)





xoxo

New


Ur&Penn


Bikini-Gina Tricot


2 bikini överdelar, har ju beställt den gröna men köpte med överdelen ifall det skulle bli något knas så den inte kan levereras sen, synd att inga trosor fanns till)=


Kom ett stooort H&M paket


Innehållande massa kuddar och rosa kuddfodral osv till rummet som jag beställde för ett tag sedan, kommer fler saker i slutet av maj så ska vänta med att göra om tills allt har kommit, kommer bli great.

xoxo

Prom

I veckan åkte jag, Emelie, Sara och Malin till bröllopspalatset Zari i degerfors för att kika lite balklänningar inför balen, gash vilka fina det fanns, helt sjukt. Har ju dock redan en klänning till balen så något köp blev det inte där, sprang mest runt och lekte fin i alla klänningar hehe:)

Hur ska ni göra? ska ni gå på balen eller inte?:)


Jag och Bäcker, prövade en stark rosa klänning, jättefin men inte riktigt min färg kanske.

xoxo

08.05.10

Tjingeling, det var ett tag sedan:)
Kom hem för en stund sedan från jobbet och ligger just nu och degar i sängen, lite lagomt sliten sådär. Känner att jag behöver några timmars sömn men det hinns inte med för massa plugg ligger o väntar)=

Muntligt nationella på måndag,suger! Hatar muntliga saker ,börjar bara stamma haha.
Börjar få lite halvångest inför studenten också, har så sjukt mycket saker som måste göras klart osv i skolan, sedan är det ju en del som ska årdnas inför själva dagen också:)

Satt med mamma och tittade igenom bilder till studentplakatet, får inte välja själv riktigt men får vara med och se iaf, usch vill inte ens ha något plakat, Frågar mig själv och undrar om jag inte fastnade på ett enda kort eller om jag helt enkelt var så jävla ful som barn, haha.

Nej hörni, ska väl försöka sätta igång med lite plugg.
Hej så länge

xoxo

Clash of the Titans

Denna kväll bestod av biomys med min finaste, vi tittade på clash of the titans i 3D, den var galet bra om ni frågar mig, gillar såna filmer faktiskt, fastän det är en typisk killfilm kanske haha.
nä men den var väldigt spännande iaf och hade ett bra slut så sånt gillar vi:)



Sängen väntar inom kort, borde sova för länge sen eftersom det är skola imorgon bitti,känner mig dock inte trött alls så får väl tvinga mig till sömns :)

Efter skolan i morgon ska jag försöka glida iväg till Marieberg, har hittat en sån fin kofta på bikbok som jag bara måste ha, så ska försöka få hem den:)

Hoppas ni alla haft en bra helg iaf och att veckan blir fortsatt bra:)
Nu ska jag krypa ner under täcket
Natti♥

xoxo

Butterfly Necklace

Har länge letat efter en större halsband, hoppades på att hitta fint idag,och hittade detta från H&M, inte direkt som det jag är ute efter men det var fint det också, fjärilar kan väl aldrig bli fula:)



xoxo

1 Maj - Stockholm

Kom hem för en stund sedan från en perfekt dag i Stockholm med min älskling, vädret var ju inte det bästa med vi slapp regn iaf, och det mesta var faktiskt öppet trots att det är röd dag osv, så det var ju tur.

Blev en del inhandlat, hittade inte sådär jättemycket som jag hade hoppats på men lite linnen osv fick följa med iaf.

Nu väntar en lååång dush och sedan blir det en lugn kväll, galet trött så får se om det blir något mer bloggande senare..

Tyvärr blev i princip inga bilder tagna under dagen=/ men visar iaf lite bilder på det som vart köpt osv, och avslutar inlägget med att säga att jag har sveriges,nej föressten, jordens, nej föressten, Universums underbaraste människa till pojkvän, Tack för idag bebis,
Älskar dig mer än allt mitt hjärta


Mot huvudstaden:)


Det dracks kaffe i massor




Linne med döskalle-H&M

Samma fast i grått-H&M


Mimmi pigg linne-H&M


Linne-Gina tricot


Linne/tunika -Gina tricot


Jeansshorts-H&M




Nya tygskor-H&M


2 enkla långa halsband, fint till ett enkelt linne-H&M




Och sist , men Absolut inte minst haha, örhängena med stort Ö, från H&M.
Haha ni skulle ha sett min pojkväns blick när jag greppade tag i dessa, han trodde jag hade gått o blivit knäpp, då kanske ni förstår hur stora de är. Men galet snygga iaf, till en hel svart outfit typ,som en fin detalj, utan andra smycken över huvud taget, då blir det för mycket av det goda:)
Hur fina mina öronsnibbar ser ut efter en kväll med dessa behöver vi ju dock inte gå in på.

Passar på att visa lite nytt från tidigare i veckan som jag glömt lägga upp


2 nya sminkväskor-H&M
Rexona deo, tips till er tjejer, den är För bra, typ omöjligt att svettas med den haha-H&M
2 choklad ansiktsmasker-H&M


Mina fina ballerina kom också från Nelly,dessvärre var de liiite trånga,så fick åka tillbaka o bytas till en stl större som jag väntar ivrigt på nu:)


Jättedålig bild, fick se att det var den enda jag tog på dem, kan försöka ta en bättre när de nya kommer sen:)




xoxo
RSS 2.0