For Sale

Nu ska jag sälja min fina chiffongklänning som jag endast använt en gång, storlek 36/38, om du är intresserad kan du slänga in en kommentar med din mailadress så mailar jag dig, självklart publicerar jag inte kommentaren då jag förstår om folk inte vill ha sin mailadress ute. Priset kan diskuteras via mail.
♥ 


xoxo

Kommentarer
Postat av: Anonym

gud tack för inlägget om hur du sminkar dig! kanske borde testa det där id sminket, verkar vara as bra ju!



kan inte du visa mer bilder från den där dagen du hade på dig den där klänningen? du var så jäävla vacker inns att du la upp en bild för ett tag sedan från den kvällen här på bloggen. var det på ett bröllop eller? sjukt fin var du iaf :) och ditt hår var grymt, hade du gjort uppsättningen o allt själv? visa hur du gjrde isåfall! :o

2010-10-25 @ 00:18:26
Postat av: Emma-svar till anonym

Hehe det var så lite, ja absolut pröva det, de e sjukt bra! i början kan man tycka att det funkar sådär, om man är van vid en vanlig foundation alltså. så det är något man får lära sig använda o när man blivit van med hur det ser ut är det grymt!



Jag har tyvärr inte så mycket bilder, men ja det var från ett bröllop, min pojkväns syster gifte sig:) Tack så jätte mycket va söt du är:) Håret gjorde min kusin som är frisör,man såg inte så bra eftersom man endast såg framifrån men jag hade en låg bulle i nacken som var nålad med hårnålad och sedan var den massa flätor i bullen :)Kram!

2010-10-25 @ 00:31:33
Postat av: anna

Hur mycket säljer du den för?

2010-10-25 @ 22:39:10
Postat av: Emma-svar till anna

Hej! vill ha 2000 för den:)

2010-10-26 @ 16:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0