New

Glömde ju visa er.
Kom ett efterlängtat paket hem till mig idag som innehöll 2 par nya converse, lovely.
Har ju kört på dom helt vita ett bra tag nu men dom får bo i soporna nu mera då dom e sjukt slitna, men eftersom jag gillar lite variation så tog jag två par av original modellen denna gång, i svart och vitt.
Nice!





Finns att köpa nästan överallt, bland annat på zoovillage.com

xoxo

Kommentarer
Postat av: Sabina

Fina! Dom vanliga "gamla" modellerna ser bäst ut :D

Hur har du råd med så mycket saker hela tiden? asså vet ju att du får studie bidrag och att du jobbar (?) men det verkar endå som att du har råd med hur mycket som helst! :o och en grej till, du röker va? vet dina föräldrar om det? jag gör det själv nämligen men vet inte om jag ska berätta eller inte.. skulle vara skönt o höra hur det var för dig om du nu har berättat för dom. Kraaaam.

2010-03-10 @ 15:12:34
Postat av: Emma-svar till sabina

Ja visst är dom,tycker också den vanliga modellen nästan e snyggast:) Hehe nej jag har inte råd med hur mycket som helst, men har som sagt studiebidrag,lön, sedan sparar jag en del vilket gör att jag i princip har pengar hela tiden, så det är väl därför hehe. Jag röker absolut inte så det finns inget att säga till mina föräldrar om den saken, sen har jag väl såklart som många andra testat osv på fest o så, men det är absolut ingenting jag gör dagligen. Kan vara svårt det där med hur man berättar saker o ting för sina föräldrar, jag har en väldigt öppen relation till mina så om jag började röka skulle jag nog bara säga det, dock vet jag att dom skulle bli väldigt besvikna så det är väl därför man inte vill/vågar säga? Om det är så att du röker och inte har några planer på att försöka sluta, så tycker jag du ska försöka vara ärlig och säga som det är. Nu vet jag inte om du är 18 eller inte, men om så är fallet så anses du väl vara "vuxen" nog att bestämma själv, är du under 18 tycker jag ändå du ska berätta det för dom och förklara hur situationen ser ut.

Hoppas de går bra!

Kram

2010-03-10 @ 20:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0