I♥Denim

Fick se att detta hade kommit hem till mig idag, 7-packs ringarna från H&M i guld o silver samt en jeanskjol,faktiskt från Barnavdelningen haha, men spela rulle passar de så why not.
Letat länge efter en snygg sliten jeanskjol o denna vart perfa:D





Tänker mig den till svarta tights,ett linne,skinnjackan,väska,sandaler och pilotbrillsen på de.

Typ så här


Funkar ju såklart med vita converse till också.









xoxo

Kommentarer
Postat av: Sibelle

Hej!=)

Jag har en fråga till dig.. märkte att du köper mycket från internet, själv har jag inte prövat att göra det jag har bara inte tänkt på det men nu vill jag göra det men kan man lixom lämna tillbaka plagget på något sätt om man inte gillar det?:)

hugs!

2010-03-27 @ 22:38:15
Postat av: Emma-svar till Sibelle

Hej!

Ja hehe,jag shoppar en hel del via internet då jag tycker det är jättesmidigt. Och det går absolut att lämna tillbaka om man inte är nöjd, beställer man får sidor från usa osv är det lite krångligare men man får Alltid med en lapp med i sitt paket där det står hur man ska gå tillväga. På vanliga svenska sidor så som H&M, Nelly osv osv är det jättelätt att skicka tillbaka, man får med en lapp i sitt paket,är man inte nöjd följer man bara instruktionen på lappen och skickar tillbaka paketet till den adress som ofta är angiven på det pappret, samt får man ofta skriva in sitt kontonummer så dom sätter tillbaka pengarna på:)

Så shopa på bara:D Kram på dig!

2010-03-27 @ 23:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0