God natt vänner

Nu säger vi godnatt!
Hoppas ni alla haft en fin dag, jag är sjukt trött så vi hörs i morgon igen.
Natti♥

xoxo

Kommentarer
Postat av: En arg dammsugar läsare.

Måste verkligen ta och säga att du suger rent uppsagt på att uppdatera. FY säger jag bara. blir så himla besviken så jag vet inte vart jag ska ta vägen. När jag kommer hem från jobber så rusar jag till datorn för att gå in och kolla på din blogg och vad är det för fel då? Jo det jag läser e precis det jag läste innan jag gick från datorn... Hur tror du jag känner mig som läsare att inte kunna läsa något nytt? Jag menar du måste ju hålla igång, är riktigt trött på detta nu. Om man kunde ge en varning skulle du ha fått en förstår du det. Nej nu ska jag forsätta med det jag göll på med, vilket var och dammsuga var bara tvungen och få ut min ilska.

2010-02-07 @ 15:17:42
Postat av: Emma-svar till en arg dammsugar läsare

Okeeej, sakta i backarna här alltså, haha.

Nummer 1: jag har haft min blogg, i precis en månad (aktivt i ca 3 veckor), har skrivit ca 110 inlägg,vilket allså motsvarar ca 4 inlägg per dag, ibland till och med fler.

nr 2: jag är en människa, precis som du, jag går i skolan, jag jobbar, ja , till o med dammsuger, som du, vilket gör att jag inte har tid att tillbringa varje sekund vid datorn, eftersom jag trots allt har ett liv.

nr 3: Om du går in på min blogg, varje kväll,i stället för på morgonen,så ska du se att det finns massor av nya inlägg, på morgonen sover jag nämligen,och på natten också för den delen, o då e de inte helt lätt att sitta o uppdetera bloggen, då jag brukar göra det under dagen ist.

nr 4: jag kan givetvis hålla med dig om att vissa dagar så suger uppdateringen, och det har varit dåligt med inlägg, men det är dagar då jag helt enkelt haft fullt upp, och inte haft någon tid över (jag brukar ofta förklara mig om varför inlägg inte dykt upp).



Så, jag hoppas du förstår vad jag vill få fram med mitt svar, absolut inget illa ment, tar åt mig av din comment, men som jag sa, jag är inte mer än människa, och jag bloggar endast för min egen skull, för att jag tycker det är kul, om du tycker min blogg är såååå störande o dålig, så tycker jag inte du ska besöka den mer:) så sparar du din ilska, har trots allt riktigt bra om besökare varje dag ändå.



ciao

2010-02-07 @ 15:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0